SOBRE NOSALTRES

Aquesta empresa es va iniciar amb la figura de Sergi Vila, de professió sastre a mida a Barcelona que va començar la seva formació a l'any 1956 a CASA GALES sastreria del Passeig de Gràcia de Barcelona.

Posteriorment va formar part com a cap de taller de compostures del primer centre comercial de Barcelona, el conegut SEARS, que al cap del temps va passar a ser GALERIAS PRECIADOS, per, anys més tard, començar un nou camí en solitari treballant de forma autònoma pel centre comercial EL CORTE INGLES.

Tot i que l'inici del negoci era la sastreria amb el temps l'empresa es va adaptar a les noves situacions i en l'actualitat, portem més de 30 anys dedicant-nos als arranjaments de sastreria, modisteria, infantil i qualsevol tipus de roba de vestir, fins i tot amb algunes prendes de roba de la llar.

Avui en dia la segona generació, la Sandra Vila és l'encarregada de portar a terme aquest nou projecte de convinar la feina d'arranjaments i la venda de roba complements, amb l'obertura al públic en general, que dia a dia ens dòna més satisfaccions.

Contem amb un equip professional i especialitzat i diferents màquines que ens permeten realitzar la nostra feina amb eficiència i eficàcia, sempre intentant en la mesura que sigui possible donar resposta a les peticions dels nostres clients.

Som una botiga que fuig de les tècniques de treball de les franquícies i donem un servei personal i proper als nostres clients.